VM i fare – Fyring af Giampiero Ventura?

Gårsdagens magre kamp mod Makedonien får endnu en gang medier, og fans af calcio, til at sætte spørgsmålstegn ved Giampiero Ventura.

Spillet er langt fra optimistisk, spillerne lyser ikke ligefrem af kampgejst og vindermentalitet, og ydermere er der ikke et system, som landstræneren har fundet som det rigtige.

For på trods af forlængelsen med Ventura frem til 2020, er der ingen garanti for, at den tidligere Torino træner fortsætter i sædet frem mod playoff kampene i november.

VM i Rusland i 2018 er i overhængende fare for, at det bliver uden italiensk deltagelse. En slutrunde, der kun har været uden Azzurri i 1958, men med exit i første runder i 2010 og 2014, er det tid til, at verdensmestrene fra 2006 viser deres kvalitet og styrke.

Men der er unægteligt lang vej lige nu!

Det arbejde som Antonio Conte efterlod efter EM i 2016, er på 13 måneder smuldret, og Italien er lige nu langt efter de store nationer i Europa, som de var over, eller på niveau med sidste sommer.

Ventura startede med 3-5-2, for at skifte til 4-2-4, hvilket han erfarede ikke var nogen succes mod nationer som Spanien, eller for den sags skyld andre hold. Hvorfor er der ikke en eneste i hans staff, som har fortalt ham det?

I aftes stod de overfor en markant dårligere modstander, men på intet tidspunkt var det at se, at Italien var på hjemmebane mod en nation, som de skulle total overlegen i mod. Skuffende, som i enormt skuffende!

Makedonien stod med 7 point inden kampen i Torino i går. Sejre mod Liechtenstein og Israel, samt en uafgjort hjemme mod Albanien.

Efter kampen beklagede Ventura sig over de spillere, som han IKKE havde til rådighed. Ubrugeligt!!!!!!!!! Ville være fedt med en træner ,der tog ansvar for spillet, og resultaterne, ikke mindst.

Calciomercato.com melder, at det ikke er nogen usandsynlighed, at Ventura ikke står for landsholdet, når Azzurri skal spille playoff kampene i november. Lad os håbe på det!

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...