Verratti: “Min agent har lavet en fejl – Jeg er glad for at være i PSG”

Marco Verratti har været meget i medierne i denne seneste tid, næsten ligeså meget som Donnarumma, og meldingerne gik på, at italieneren ville væk fra Paris.

Med i den sang var der meldinger, om at den tidligere Pescara spiller kun ønskede én ting, nemlig at skifte til FC Barcelona.

Men det afkræfter Verratti i dag, hvilket han gør i en pressemeddelelse på Paris SG’ Twitter profil, hvor han tager afstand fra det som hans agent, Donato Di Campli har udtalt.

“Vi er gået igennem nogle hårde dage på det seneste. Jeg har set hvad min agent har sagt, men vil sige, at ingen af de ord er mine. Jeg vil gerne undskylde til alle mennesker omkring klubben, præsidenten, spillerne og klubbens fans. Jeg er meget glad her, vi er tilbage og klar til at træne og starte med at arbejde igen. Jeg ved at klubben stoler på mig, og jeg vil gerne undskylde igen. Jeg siger ikke meget for respekt overfor klubben, og jeg er den spiller i dag takket være Paris. Jeg er meget ked af det der er sagt, det var ikke mine ord, men en stor fejl af ham (agenten). Jeg håber ikke det sker igen”, er ordene fra Verratti.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...