Verona spilder chancen for 1. pladsen – 0-0 mod Ascoli

Hellas Verona havde denne aften en stor chance for at komme op på 1. pladsen sammen med SPAL, men forspildte det store tilbud, ved at nøjes med 0-0 hjemme mod Ascoli.

Ingen mål med Verona som den ene part er usædvanligt, men uden Giampaolo Pazzini, der end ikke var i truppen, er det en kende mere forståeligt. Hvad og hvorfor holdet var uden topscoreren, er gået undertegnedes næse forbi.

Dyrt brændt straffespark!

Tiden nærmede sig en times spil, da der blev fløjtet for straffespark til hjemmeholdet, da Cassata fældede Cappelluzzo i feltet. Desværre for det oprykningshungrende Hellas hold, så brændte Romulo fra 11 meter pletten.

I slutningen af kampen var Ganz tæt på to gange, først fik han underkendt et mål for offside, og senere ramte hans skud stolpen, men den unge Veronaangriber måtte se sig målløs denne aften.

Dette kan blive dyrebare pointtab for Pecchia og hans mandskab.

Næste runde:

Der får Ascoli besøg af topholdet fra Cittadella, mens Verona skal en tur til Vercelli og møde Pro Vercelli på Silvio Piola. Begge kampe spilles på lørdag kl. 15.00.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...