UEFA Ranglisten og ultra kort om sæsonen i Europa!

uefa

De italienske klubhold er færdige i Europa for denne omgang. Det er naturligvis skuffende, når vi så hvor godt klubberne leverede deres arbejde i efteråret.

I Champions League gik Roma videre med den mindst mulige margin, men de gik videre! Juve gjorde det samme i en svær gruppe, men desværre var nederlaget i sidste kamp mod Sevilla et dyrt bekendtskab. Det kostede 1. pladsen i gruppen, der, som vi har set, resulterede i et møde med Bayern Munchen.

I Europa League startede efteråret elendigt. Det var undertegnedes eget hold, Sampdoria, der desværre fik bevist for hele Europa, at de intet havde at gøre i turneringen. Samlet 2-4 til Vojvodina og farvel og tak til mit lille elskede hold. Vor herre bevares!

Napoli var forrygende i gruppespillet, maxpoint og uoverskueligt mange mål fra Higuain & Co. Lazio og Fiorentina gjorde også som de skulle = videre avancement!

Foråret i CL blev til forventede nederlag til Barcelona for Romas vedkommende, mens Bayern Munchen sendte Juve ud efter to meget lige opgør.

Napoli magtede ikke Villareal, Fiorentina kunne ikke gentage sidste års triumf mod Tottenham, mens Lazio som det eneste mandskab gik videre fra første knockout runde mod Galatasaray. Til gengæld! Så er den præstation, som Lazio leverde i aftes mod Sparta Prag, totalt og aldeles utilgivelig! 0-3 nederlaget hjemme i Rom står indprintet som den værste præstation fra et italiensk hold i mange år. INTET MINDRE!

Det hele slutter inden kvartfinalerne for første gang i 15 år.

De første 4 pladser på UEFA ranglisten:

Spanien – 100.713.
Tyskland – 78.891.
England – 74.784.
Italien – 70.439.

I næste sæson skulle vi gerne se Juventus, Napoli, Roma, Fiorentina, Inter og Milan i Europa. Dette bliver kravene dog ikke mindre af!

FORZA CALCIO!

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...