Torino-Napoli: Forventede startopstillinger

Torino-Napoli på Stadio Olimpico i Torino kl. 18.00.

Interessant kamp mellem Granata og Partenopei i 17. runde på det olympiske stadion i Torino.

Hjemmeholdet kommer til kampen med en overraskende 3-1 sejr fra udekampen mod Lazio i mandags. Et resultat, der bringer Torino op på 23 point, blot 4 point efter Sampdoria på en europæisk plads.

Vigtig sejr for holdet, men især for Sinisa Mihajlovic, der har været en presset mand i den seneste tid, da resultaterne er udeblevet, søndag efter søndag.

Napoli fik det ene point i sidste weekends hjemmekamp mod Fiorentina, hvor de kom til dén kamp med to nederlag på stribe til Juve og Feyenoord.

Sarri kan igen råde over Lorenzo Insigne, der ikke var med mod Fiorentina grundet skade. Måske Insigne kan få gang i den offensiv hos Napoli, der har været så varm det meste af sæsonen, og få gang i Dries Mertens igen. Den lille belgier har ikke scoret siden den 29. oktober mod Sassuolo.

Paolo Silvio Mazzoleni dømmer kampen.

Forventede startopstillinger:

Torino 4-3-3: Sirugu, De Silvestri, N’Koulou, Burdisso, Molinaro; Rincon, Valdifiori, Baselli, Iago Falque, Berenguer, Belotti.

Napoli 4-3-3: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Insigne, Mertens.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...