Serie B resultater – Crotone og Cagliari skaber afstand!

Marco Sau

Sejre til Crotone og Cagliari, der dermed har lavet et gevaldigt hul ned til 3. pladsen med Pescara, der dog første spiller i morgen. Men Crotone på 51 point, Cagliari på 49 point, så skal vi altså ned på de 40 point for at finde Delfinerne. Det er i øjeblikket svært at se, at det ikke skulle blive til en oprykning for de to klubber, som i kan læse overskriften, også selvom turneringen lige akkurat er en runde længere henne end halvvejs…..!

Og så må vi erkende, at når Crotone vinder på så svær udebane som i Novara, så ligner det altså en tur op for det calabriske mandskab, og hvor ville det være fedt! Vi er ikke blive overløbet med klubber fra Calabrien i Serie A. Lad dem komme!!

Cagliari vandt en forventet sejr hjemme mod Ternana, der blev sendt hjem med 0-1 på en kasse af Di Gennaro.

God lørdag var det også for vores venner fra Bari, der slog Vicenza med 2-1 på San Nicola, der derfor kravler på 4. pladsen, et enkelt point efter Pescara. Bari SKAL OP!!!

Dagens resultater:

Ascoli-Lanciano 1-0, Bari-Vicenza 2-1, Cagliari-Ternana 1-0, Cesena-Entella 2-0, Modena-Avellino 1-1, Novara-Crotone 0-1, Pro Vercelli-Spezia 0-1, Trapani-Latina 1-2.

Der er heldigvis meget mere bold fra Serie B, som omtalt, Pescara er en tur i Perugia, mens Livorno og Como afslutter 23. runde på mandag. Skønt!

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...