Sarri har 65 millioner euro på bænken!

Sarri

Der er ingen grund til at komme med kritik mod Maurizio Sarrio og det arbejde, der er blevet lagt i sommerens træningslejr, og sæsonstarten fra hans side. Hans mandskab vandt den første, svære udekamp mod Dinamo Kiev i CL, og vundet 3 af de første 5 kampe i Serie A, og er fortsat ubesejret.

Men derfor er der alligevel medier i Italien, som stiller sig undrende overfor hans beslutninger, for der sidder nemlig 5 spillere, ud af 7 nyindkøb på bænken, der endnu ikke har været i kamp i denne sæson.

Som overskriften kaldes, er der for 65 millioner euro i nye spillere på Napoli bænken, og det er saftsusme mange penge. Maksimovic, Giaccherini, Rog, Tonelli og Diawara, som alle sidder og kigger efter spilletid, ikke bare fra start, men måske bare nogle minutter på banen.

Det er da en kende mystisk, ikke sandt?

Kan se, der er skrevet forkert lidt længere oppe, for Rog har spillet i denne sæson, men det var for Dinamo Zagreb inden skiftet til Syditalien.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...