Sampdoria-Roma: Forventede startopstillinger

Sampdoria-Roma på Luigi Ferraris i Genova kl. 15.00.

Dagens absolut fedeste kamp! Uden sammenligning! Der er dog godt nok en verden til forskel på de to holds styrker og formkurver i øjeblikket, hvilket egentlig har varet hele sæsonen. Sampdoria er uden sejr i Serie A siden 4. december, 2-0 sejren over Torino, og når vi bl.a. har set to hjemmekampe mod Udinese og Empoli, der begge endte 0-0, er det grotesk, at de ikke har vundet en kamp i snart to måneder. Tungt! Roma er derimod flyvende. De 3 seneste 3 kampe har Roma vundet med 1-0 mod Genoa, Udinese og Cagliari.

Det er faktisk ikke mange dage siden de to hold mødtes i Coppa Italia. Her vandt Roma med knusende 4-0 mod et sølle Doria mandskab på Stadio Olimpico. Stakler!

Selvom vi kan blive ved i en uendelighed om, hvor elendige Sampdoria er i øjeblikket, er der dog plads til at finde en lille smule optimisme frem. Doria har nemlig kun yabt 3 af de sidste 14 kampe i Serie A på hjemmebane.

Roma mangler fortsat Florenzi og Salah, mens Pereira er ude med karantæne for Sampdoria. Han skifter i øvrigt tilbage til Benfica. Underskriften skulle være sat på den kontrakt.

Paolo Mazzoleni fra Bergamo dømmer kampen.

Forventede startopstillinger:

Sampdoria 4-3-1-2: Puggioni; Bereszynski, Skriniar, Silvestre, Regini; Barreto, Torreira, Linetty; B. Fernandes; Muriel, Quagliarella.

Roma 3-4-2-1: Szczesny; Rudiger, Manolas, Fazio; B. Peres, Strootman, De Rossi, Emerson; Nainggolan, Perotti; Dzeko.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...