Sampdoria-Lazio: Forventede startopstillinger

Sampdoria-Lazio på Stadio Luigi Ferraris i Genova kl. 20.45.

Lazio skal havde glemt derby nederlaget mod Roma, når de i aften er gæster på Marassi, hvor Sampdoria, i god form, tager i mod Biancoceleste.

Sampdoria er 6 point fra Europa League zonen, det lyder måske af meget, men de kan starte med at tage 3 point i aften, for at tage et stort skridt mod de højere placeringer. Doria har blot tabt en kamp i de sidste 10, udekampen mod Juventus i slutningen af oktober. Blucerchiati har kun tabt en kamp på Marassi, 0-1 nederlaget mod Milan, en gang for længe siden!

Samme kamp i sidste sæson vandt Samp med 2-1, og når vi kigger tilbage på den samlede stilling den gang, endte de med blot to point over nedrykningstregen. Vigtig sejr!

Marco Giampaolo bytter formentlig lidt ud i startopstillingen ift. 2-0 sejren mod Torino. Det ligner en startplads til Bruno Fernandes, der måtte tage plads på bænken i stedet for Alvarez mod Granata. Praet kommer nok også en tur på bænken fra start, og så vil vi se Linetty på midtbanen i stedet for fra første minut.

Lazio tabte derbyet mod Roma, og det er grimt! De skal hente 3 point i aften, for at hænge i top-3 med Milan og Roma, som begge er 4 point foran Inzaghis mandskab. Lazio er da heller ikke ueffen på udebane, hvor de pt. er 4. bedst i Serie A med 3 sejre og samlet pointhøst på 12 point i 7 kampe. De er i aften uden Cataldi, der fik rødt kort mod Roma.

Forventede startopstillinger:

Sampdoria 4-3-1-2: Puggioni; Pereira, Silvestre, Skriniar, Regini; Barreto, Torreira, Linetty; B. Fernandes; Muriel, Quagliarella.

Lazio 4-3-3: Marchetti; Basta, De Vrij, Wallace, Radu; Parolo, Biglia, Milinkovic-Savic; F. Anderson, Immobile, Lulic.

Kampen bliver vist på TV3 Sport 1.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...