Sacchi: “Juve er ligesom Rosenborg”

sacchi

Arrigo Sacchi, ham kender vi alle, bl.a som træner for Milan og Italien, har været en lille smule ude med riven mod Juventus. Interviewet er et lille bid fra La Gazzetta dello Sport.

“Juventus i Serie A, er et hold der har vundet 17 af de sidste 18 kampe i ligaen, men lukkede to mål ind mod Bayern Munchen på hjemmebane. Juve er 10 år foran de andre klubber i Italien på alle områder, de har domineret de sidste 4 år, men dette kan være svaghed. Jeg mener, Rosenborg vandt også alle mesterskaber i Norge, men det er i Europa og Champions League det gælder, og mangler Juventus”, var nogle af ordene af Sacchi”.

Det er nok ikke helt forkert, noget af det, for det er trods alt svært at sammenligne Juve med Rosenborg, der trods alt ikke når Juve på nogen områder. I sidste sæson vidte Juve jo netop, at selvom man er suveræn i egen liga, kan man også snildt nå en Champions League finale.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...