Roma-Lazio: Forventede startopstillinger

Roma-Lazio på Stadio Olimpico i Rom kl. 18.00.

Serie A åbner efter landskampspausen med det romerske derby, Derby della Capitale mellem Giallorossi og Biancoceleste.

Blot et point skiller de to klubber i ligaen, Lazio med 28 point, Roma med 27, og begge klubber har en kamp i hånden ift. de andre tophold. Roma møder Sampdoria den 13. december i deres udsatte kamp, mens Lazio møder Udinese i en kamp, der blev udsat forrige søndag grundet regnvejret over hovedstaden.

Undertegnede var i tvivl om Eusebio Di Francesco, da han i sommers overtog jobbet i Roma efter Spalletti. Men den tidligere Sassuolo træner, og Roma spiller, har leveret resultaterne både i Serie A og CL.

Han har været med til at styrke holdets defensiv, hvilket 7 indkasserede mål i de første 11 kampe vidner om. Trods stor udskiftning i spillertruppen i sommers, har holdet fortsat de fine resultater fra sidste sæson, hvor det blev til en 2. plads i ligaen.

Vi skal i aften se to angrebsivrige hold, der samtidig er stærkt organiseret i alle kæder. To spændende, og unge trænere, der kan med held og dygtighed, få en stor karriere i fremtiden. Igen må vi nævne Simone Inzaghi, der bliver ved med at imponere i jobbet i Lazio.

Ciro Immobile, har der været tvivl om, men er meldt klar til kampen iflg. Sky Sport.

Daniele Doveri dømmer kampen.

Forventede startopstillinger:

Roma 4-3-3: Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Nainggolan, De Rossi, Strootman; El Shaarawy, Dzeko, Perotti.

Lazio 3-4-2-1: Strakosha; Bastos, De Vrij, Radu; Marusic, Leiva, Parolo, Lulic; Luis Alberto, Milinkovic-Savic; Immobile.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...