Rom – Lazio

Stadio OLimpico

Fodboldklubberne Lazio og Roma, spiller begge deres hjemmekampe på Stadio Olimpico, hvor der er plads til 73.261 tilskuere. Olimpico er et ganske imponerende stadion, med en fantastisk rustik, som gør den fantastiske stemning der inde, endnu mere fantastisk. Jeg har været så heldig, at have oplevet begge hold på Olimpico, og det har i begge tilfælde været ren verdensklasse. Om vi snakker om Lazio eller Roma, så bestil billetter hjemmefra, hvis en af klubberne møder et af de store hold, og specielt ved Derby del Capitale, kampen imellem de to hovedstadshold. Til info holder Laziales tifosi til i Curva Nord og Romas i Curva Sud. Begge fans skaber en fantastisk stemning. Billetter til Lazio kan I købe i hele regionen. I Rom vil jeg nævne Lazio Style 1900 Parco Leonardo på Viale Bramante, Lazio Style 1900 Roma på Via Guglielmo Calderini, Lazio Style 1900 Valmontone på Via della Pace, og endelig Lazio Style 1900 på Via Prenestina. Bemærk at Lazio Style i Soratte ikke sælger billetter. Der findes utallige officiele Roma butikker i byen. Den eneste jeg har besøgt er den på Piazza Colonna, som er ganske imponerende. I kan også købe på bla. Via Appia Nuova, Via Vincenzo Cesati, Via Catania og jeg kunne fortsætte mange linjer endnu.
Hvad enten I er Laziale eller Romanista, og synger med på Non Mollare Mai eller på Roma, Roma, Roma, så er oplevelsen på Stadio Olimpico stor.

Læs mere om Lazio.

Læs mere om Rom.

Jesper

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012 Alle rettigheder forbeholdes

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...