Resultater fra 3. runde i Serie B!

serie b 3. runde

Vi fik i eftermiddags set 8 kampe i den italienske Serie B, hvilket vi naturligvis lige skal havde rundet her på siden. Men 3. runde fik sin spæde start i aftes, hvor Modena slog Ternana med 1-0, og Livorno slog sig sikkert på 1. pladsen, da toscanerne vandt med 3-1 over Brescia.

Cagliari kom på sejrsporet i dagens hjemmekamp mod Avellino, efter 1-1 i sidste weekend, vandt det sardinske mandskab med 2-1 i dag, kasser sat ind af Sau og Melchiorri. I storkampen på San Nicola i Bari, måtte hjemmeholdets mange tilskuere nøjes med 0-0 i kampen mod Pescara.

Spezia leverede en gigant overraskelse på Stadio Arechi, da de tager tilbage til Ligurien med en 2-1 sejr mod Salernitana. Cesena viste klassen i den svære udekamp mod Ascoli, hvor nederykkerne tager fra med en 3-1 sejr.

En spektakulær i mellem Vicenza og Como, der endte 3-3 og Como kunne hive deres første hjem på kontoen i denne sæson. Trapani skuffede hjemme mod Lanciano, 1-1, Latina var foran til det 93. minut mod Pro Vercelli, men måtte nøjes med 1-1. Novara fik en sejr på 1-0 mod Virtus Entella. Perugia og Crotone spillede 0-0.

Serie B er allerede klar på tirsdag med fuld spillerunde i 4. runde.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2015 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...