Porto-Juventus: Forventede startopstillinger

Porto-Juventus på Dragõ i Porto kl. 20.45.

Juve blev som bekendt 1’er i deres Champions League, og er i aften klar mod Porto, der blev 2’er i deres gruppe, hvor også Leicester, FCK og Club Brugge. Her fik den portugisiske klub 11 point efter 3 sejre, 2 uafgjort og et nederlag.

Juventus har aldrig tabt til Porto. Tilbage i 1984 vandt Juve med 2-1 i Pokalvinderenes Europa Cup turnering. I Champions League 2001/2002 mødtes de to klubber i gruppe E, hvor Den Gamle Dame endte som 1’er i gruppen. De to opgør endte med 0-0 i Porto, og en 3-1 sejr til Juve på Delle Alpi.

Porto er ubesejret i de sidste 6 opgør mod italienske hold på hjemmebane. Sidste nederlag var mod Sampdoria i Pokalvindernes Europa Cup i 1994/1995.

Bonucci er på tribunen efter lidt turbulens i fredags med Allegri. Dette må og skal ikke gå udover holdets præstation i aften!

Forventede startopstillinger:

Porto 4-3-3:  Casillas; Maxi Pereira, Marcano, Felipe, Alex Telles; Danilo, Herrera, Óliver Torres; Brahimi, André Silva, Soares.

Juventus 4-2-3-1:  Buffon; Lichtsteiner, Barzagi, Chiellini, Alex Sandro; Pjanić, Khedira; Cuadrado, Dybala, Mandžukić; Higuaín.

FORZA JUVE!

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...