Pescara i Playoff – Cittadella i Lega Pro!

pescara

Sidste spillerunde i Serie B er afviklet i sæson 2014/2015, og inden de spændende kampe om oprykning og nederykning skal afgøres, ved vi nu, at Carpi og Frosinone rykker op i Serie A, Varese, Brescia og Cittadella rykker ned i Lega Pro.

Christian Panucci og Livorno, må tage endnu en sæson i Serie B, efter de i deres direkte kamp om playoff mod Pescara, tabte med hele 0-3 ude til klubben fra Abruzzo. Dermed følger Pescara med Vicenza, Bologna, Spezia, Perugia og Avellino med over i playoffrunden til Serie A.

Som skrevet er nedrykkerne fundet, vi mangler blot en enkelt klub mere, og playout kampene står mellem Entella og Modena. Dermed klarede Crotone på et hængende hår frisag i ligaen.

Dagens resultater:

Bologna-Lanciano 1-0, Brescia-Avellino 3-2, Carpi-Catania 0-0, Cittadella-Perugia 0-2, Crotone-Entella 0-0, Latina-Modena 1-1, Pescara-Livorno 3-0, Spezia-Bari 1-0, Ternana-Varese 2-0, Trapani-Pro Vercelli 2-1, Vicenza-Frosinone 2-1.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2015 Alle rettigheder forbeholdes

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...