Overblik over fodbold billetter – Calcio live!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det at købe fodboldbilletter i Italien, kan desværre være en temmelig kompleks sag, hvilket kulminerede efter tragedien på Sicilien i 2007, hvor en politibetjent blev dræbt til en kamp imellem Catania og Palermo. Desværre gør klubberne og fodboldforbundet, det heller ikke altid lige nemt for deres fans, og det er engang imellem så vanskelligt, at selv italienerne ikke altid har styr på det. Nu skal det heller ikke lyde mere vanskelligt, end hvad det er, og det er da også altid lykkes for undertegnede, at komme til den ønskede kamp.

I Italien, skal I fremvise billed-ID i form af pas eller kørekort, når I køber jeres fodboldbillet. Dette skal I også fremvise ved indgangen til stadion.

Herunder kan I se hvilke hjemmesider I skal benytte, når I bestiller jeres jeres fodboldbillet hjemmefra Danmark. Det er få kampe i den italienske Serie A, som bliver udsolgt, men vil I være på den sikre side, kan I uden problemer og uden at blive narret, købe jeres billetter på nedenstående sider.

Listicket: http://www.listicket.it/

Ticketone: http://www.ticketone.it/

BestTicket: http://www.bestticket.it/newbt/

Billetter til Inters hjemmekampe: http://www.bpm.it/homepage/default.shtml

Billetter til Milans hjemmekamp:
http://www.intesasanpaolo.com/scriptIbve/retail20/RetailIntesaSanpaolo/ita/home/ita_home.jsp

De to banker som Milan og Inter, sælger deres billetter fra, er placeret i hele byen og hele regionen Lombardiet.

Skal i bruge fodboldbilletter til nogle hold, som I ikke kan finde på nogle af de ovenstående sider, er I mere end velkommen til, at kontakte os.

God tur og god fornøjelse med calcio!

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012 Alle rettigheder forbeholdes

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...