Optakt: Serie A bundbrag Empoli – Crotone

Tredje runde af Serie A er ved at slutte, men før vi kan fløjte runden helt af, skal Empoli F.C møde F.C Crotone i et bundbrag. 

Både Empoli og Crotone ligger og roder rundt på bunden af Serie A tabellen. Begge hold har tabt de første to kampe, og søger derfor en forløsning i aftenens kamp. Empoli vil gøre deres bedste for at finde sidste sæsons finde takter frem, og Crotone vil yde deres ypperste for at forhindre Empoli i at vinde. Herunder kan du læse en lille optakt til aftenens bundkamp i Serie A.

Empoli søger en forløsning

Tabellen lyver aldrig. Efter de første to spillerunder skraber Empoli F.C bunden. Den lille klub, der ligger nær Firenze, er blevet sat til vægs to gange i denne Serie A sæson og holder en målscorer på 0:3. Det er dog for tidligt at påstå, at Empoli har fået en forfærdelig start, da de med tre point i aftenens kamp vil rykke op på en 17. plads, hvilket er over nedrykningsstregen.

Det taget i betragtning, vil det ikke være fatalt, hvis Empoli taber i aften, men det vil være vigtigt for spillernes selvtillid og klubbens selvrespekt at slå aftenens modstander fra F.C Crotone. Mindste målet for Empoli må være at komme på tavlen, så de får gang i angriberne. Sidste sæson scorede Empolis Massimo Maccarone 13 mål i Serie A, og han vil uden tvivl jagte sit første mål i denne Serie A sæson i aften.

Empoli har tabt de to forgangne kampe til henholdsvis Sampdoria 0:1 og Udinese 0:2, men klubben har nu haft ti dages landskampspause til at rette på spillet hist og her, og træner Giovanni Martusciello håber og tror på, at Azzurri vil kunne vinde aftenens bundbrag.

“Dette er en vigtig kamp, og vi ved, at vi har forberedt os godt efter de to nederlag. Jeg er overbevidst om, at vi skal spille en god kamp for at slå Crotone”, siger Martusciello til klubbens hjemmeside.

Aftenens kamp kan blive gensyn med gamle og nye venner for Empoli og deres fans, for Lukasz Skorupski er meldt klar igen og nyankomne Jose Mauri, som er lejet i A.C Milan, kan få debut for sin nye arbejdsgiver.

“(Lukasz.red) Skorupski har det godt, og jeg bruger ham i aften, til trods for dette skal intet tages fra Albert (Pelagotti.red) han har gjort det helt ekstraordinært for os her i starten”. Hvad lejede Jose Mauri angår udtalte Martuscielle, “Jeg vil have deres taktik og vores taktiske balance i baghovedet, når jeg beslutter mig for, hvor han skal spille henne”, siger Martusciello og fortæller, at Empoli skal gøre alt for ikke at undervurdere Crotone.

“Jeg forventer, at Crotone kommer her for at vinde, de spiller godt sammen, og vi skal gøre alt for ikke at undervurdere dem, selv om de har deres Serie A debut denne sæson,” siger Martuscielle.

Crotone vil sabotere Empolis spil

Da man inden sommerferien fandt ud af, at Cagliari og Crotone rykkede op i til dette års Serie A, tænkte de fleste nok, hvem er Crotone? Og det med god grund. For F.C Crotone er et af de utallige elevatorhold, der findes i italiensk fodbold. F.C Crotone ramte for første gang Serie B i 2000. Her 16 år senere står de i deres første Serie A med muligheden for at få deres første point nogensinde i Serie A.

F.C Crotone havde en forrygende sidste sæson og rykkede med træner Ivan Juric op fra Serie B med et hele 82 point blot et point fra Cagliari. Ivan Juric er imidlertidigt blevet erstattet af Davide Nicola, der har stået i spidsen for klubben i dets to første Serie A kampe.

Davide Nicola og Crotone får i aften tredje chance for, at hive en sejr med hjem til Calabria, men ved godt at det bliver svært.

“Empoli har spillere, der har spillet sammen i snart 4-5 år, og det er spillere, som holdet vil kunne læne sig op ad. De er godt organiseret og spiller godt sammen, men vi er også ved at nå dertil. Vi undersøger dem, for vi skal vide, hvad de vil, og hvad vi skal gøre for at forhindre det og vende det til vores fordel”, siger Nicola til Tuttomercatoweb.com, for derefter at give en lille update på klubbens tre landsholdsspillere.

“(Marcus.red) Rohden, (Aleksander. red) Tonev og (Valentin. red) Cojocaru ankom sidste torsdag, og vi har også arbejdet med dem. Når der er mindre tid til at lære, skal du koncentrere dig endnu mere samt være bedre til at restituere.” Om klubbens ageren på transfermarkedet siger Nicola blot, “Klubben og jeg har gjort alt og mere til. (…) Vi vil bevise at vi kan begå os her (i Serie A. red),”.

Om det bliver Empoli eller Crotone, der løber med de tre point, eller om holdene deler i porten, må tiden vise. Empoli spås dog som favoritter, da klubben har en del mere erfaring, en smule bedre spillere og har trukket rødt i begge af de forgangne Serie A kampe, hvilket har tippet spillet til modstandernes fordel.

Forventede holdopstillinger

Empoli F.C 4-2-3-1

Lukasz Skorupski, Frederico Dimarco, Frederico Barba, Giuseppe Bellusci, Marco Sambelli, Jose Mauri, Rade Krunic, Massimo Maccarone, Riccardo Sapponara, Daniele Croce og Manuel Pucciarelli.

F.C Crotone 3-4-3

Alex Cordaz, Frederico Ceccherini, Claiton, Gianmarco Ferrari, Aleandro Rosi, Marcus Rohden, Aniello Salzano, Bruno Martella, Aleksander Tonev, Diego Falcinelli og Raffaele Palladino.

 

 

Emil Lohse

Journaliststuderende fra februar 2017. Generelt vild med Italien og Calcio. -Følg mig på Twitter, hvis du er vild med Serie A, Superligaen og nyheder generelt.

You may also like...