Om hjemmesiden

Alt Om Italiensk Fodbold ejes og drives af Jesper Mejer Kristensen. Hjemmesiden har eksisteret siden det tidlige forår i 2012, som efterkommer af Facebook siden af samme navn.

Ejerens lidenskab for calcio strækker sig tilbage til starten af 1988, hvor italiensk fodbold for første gang blev vist på dansk tv, og passionen blev ikke mindre til EM i samme år, hvor Azzurri med bl.a. Gianluca Vialli og Roberto Mancini tordnede ud i de danske tv-skærme. De to nævnte spillere er samtidig årsag til undertegnedes passion og vildskab omkring UC Sampdoria.

Mission:

Italiensk fodbold fylder ganske lidt i de danske medier, og det bliver der gjort noget ved her på siden. I større og mindre former for nyheder fra det italienske, artikler, der kan omhandle alt fra støvlelandet, lige fra det italienske landshold, og ned til den 3. bedste række, Lega Pro. Der vil ved hver eneste nyhed været anført en kilde, oftest fra Italien. En kilde ved artiklerne, skal og vil ikke være anført altid, da denne kan være skrevet, fuldstændig frit fra leveren.

Hvorfor læse nyheder på Alt Om Italiensk Fodbold?

Fordi det er det fedeste! Kærligheden, passionen, der nærmest rækker til det ekstreme, gør, at teksterne bliver mere levende. Derudover står det os frit for, at skrive vores mening, positivt som negativt, om en klub, spiller, træner etc. Dette vil dog altid være udtrykt på en saglig facon.

Har du selv set fodbold i Italien?

Ja! Siden de glade slut 90’ere, har undertegnede taget mange ture og rejser til det italienske, og har efterhånden set rigtig mange kampe fra nord til syd i det vidunderlige land. Det kendskab jeg har fået på alle rejserne, er uundværlig, og giver samtidig også et enormt kendskab til Italien, og det at se calcio live, altså der hvor det sker.

Se hvor mange og hvilke her.

Hjemmesiden har givet muligheder:

For at holde foredrag omkring italiensk fodbold, og alle dens lyksaligheder, på og udenfor banen. Foredraget blev holdt i Aalborg, og vi slutter ikke der!

For at hjælpe SBS Discovery om research til Midtjyllands kamp mod Napoli.

Interview til Metoxpress forud for kampen Juventus-Napoli, 13. februar 2016.

Reserch til Ekstra Bladet om det italienske landshold inden EM i 2016.

Spørgsmål, hjælp eller andre ting, kan jeg træffes på:

Tlf:

Mail:

Jesper Mejer Kristensen

Staff udover ham selv, er Emil Lohse.

Vi er altid ude efter dygtige skribenter, der har styr på det danske sprog, har forholdsvis stor interesse for italiensk fodbold, og det kan være alt fra landsholdet til Lega Pro turneringen. Har du lyst til at skrive nyheder om små, som store ting i den italienske fodboldverden, så tøv ikke med at smide en mail afsted til ovenstående adresse. Dit arbejde er naturligvis ulønnet, men til gengæld vil du få en enorm viden om det at skrive på dansk. Kunne det ikke være fedt?

Kristensen