Nej til nyt stadion til Roma kan være enden på Pallotta

Først i starten af næste måned vil vi formentlig kende svaret på, om Roma får deres nye stadion. Men når vi har læst de italienske medier i den sidste uges tid/10 dage, er der altså ikke meget der tyder på, at kommunen giver grønt lys. Hvorfor og hvilke årsager kender undertegnede ikke til, for der er rigtig mange informationer, så når overskriften er negativ, er der ingen grund til at gå videre i artiklen, så hellere vente til det hele er officielt afgjort.

Denne sag handler om James Pallotta, der iflg. Tutto Mercato web kunne være fortid i klubben, hvis ikke klubben får adgang til at gå i gang med det nye stadion. Kommer det nye stadion vil i øvrigt finde det i Tor di Valle området, cirka 11 kilometer syd for byens centrum.

Men lad os lige slå det fast igen. James Pallotta kan beslutte sig for at smutte, hvis ikke Roma får deres nye stadion.

Undertegnede er ikke som sådan tilhænger af Pallotta, men i guder hvor jeg forstår ham. Hvor må det være frustrerende, at løbe knolden mod et system, der er så oldnordisk!

Et planlagt møde i dag mellem repræsentanter for det nye stadion og kommunen, er blevet aflyst/udsat, da borgmester, Virginia Raggi, har måtte melde sig syg. Jamen for helvede og vor herre bevares!! Sygemeldingen og aflysningen af mødet meldes af Il Messaggero.it.

Aleksander Ceferin, der er chef for UEFAs hovedkontor i Rom, har sagt: “Det vil være en katastrofe for Roma og for italiensk fodbold, hvis ikke det nye stadion kan blive en realitet”.

Skal kommunen endnu en gang stå i vejen for en klubs intentioner og mulige drømme og forhåbninger, om at få løftet sin egen klub, men også være med til at skubbe italienske fodbold i den rigtige retning?! Tilsyneladende og desværre, ja! Dette er ikke kun i Rom, men i hele Italien.

Rejser til Italien har denne artikel om, hvor stor en økonomisk indsprøjtning, som byen vil få ved det nye stadion. Læs artiklen her.

Og et økonomisk boost vil byen ikke tage skade af. Byen er i ruiner, ikke bare dem vi kender, men økonomisk og i et fuldstændig politisk kaos, der ikke er blevet bedre efter Raggi er kommet til.

Få nu bygget det stadion!

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...