Napoli-Real Madrid: Startopstillinger

Napoli-Real Madrid på Stadio San Paolo i Napoli kl. 20.45.

Der kan næppe være nogen tvivl om, at dette er den fedeste returkamp, der venter os i Champions League i denne omgang?! For godt nok var der en del forskel på de to hold i den første kamp på Bernabeu, men Partenopei tabte altså kun med 1-3 og det udebanemål betyder jo, at hjemmeholdet kan “nøjes” med en 2-0 sejr i aften. Dette bliver dog en svær opgave, bevares, men troen hos Sarris hold er i den grad til stede.

Der er nemlig som altid fuld opbakning fra det fanatiske hjemmepublikum til kampen. Iflg. flere medier på Twitter, er der meldt om godt 20.000 tilskuere på San Paolo, 4 timer før kampstart. De napolitanere hunger efter at komme i gang! Mere end 60.000 fans har sikret sig billet. Det bliver uden tvivl en varm omgang……. For Real! Decibelen er før blevet testet for fuld ild på San Paolo, hvilket også måske kan forekomme, at blive lidt højlydt i aften.

Vi har naturligvis Ja-hatten på overfor Napoli, og deres muligheder for videre kvalifikation, også selvom 1-3 nederlag og Reals CV. Med denne sides indhold og formål, er det ganske ikke tilladt, at være negativ og uden tro på videre avancement til et italiensk hold.

Napoli fik scoret et vigtigt udebanemål. VIGTIGT!

Napoli har kun tabt 1 af de sidste 20 kampe i europæiske turneringer. DET KAN ABSOLUT BRUGES!

“Hvad skal vi være nervøse for?” Real og ikke mindst deres vanvittige offensiv, som kan forvirre Napoli defensiven voldsomt. Sarris forsvar, Især Koulibaly, vaklede grusomt i den første kamp, og DETTE SKAL FORBEDRES!

Kom nu – FORZA NAPOLI!

Startopstillinger:

Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Allan, Diawara, Hamsik; Callejón, Mertens, Insigne.

Real Madrid: Navas; Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...