Napoli-Juventus: Optakt + officielle startopstillinger

Napoli-Juventus på Stadio San Paolo i Napoli kl. 20.45.

To kampe på 3 dage! På onsdag er der returkamp i Coppa Italia, også på San Paolo i Campanias hovedstad, og i aften venter rundens største kamp mellem Partenopei og den gamle dame. Det er calcio!

Napoli har blot vundet en af de sidste 6 kampe i Serie A mod Juve. To er endt uafgjort og 3 nederlag, hvor Juve har vundet de sidste to kampe i streg.

Sarri har flg. trup til rådighed:

Reina, Rafael, Sepe, Albiol, Chiriches, Ghoulam, Hysaj, Koulibaly, Maggio, Maksimovic, Strinic, Allan, Diawara, Giaccherini, Hamsik, Jorginho, Rog, Zielinski, Callejon, Insigne, Mertens, Milik, Pavoletti.

Allegri har flg. trup til rådighed:

Buffon, Neto, Audero; Chiellini, Benatia, Alex Sandro, Barzagli, Bonucci, Asamoah, Dani Alves, Rugani, Lichtsteiner; Pjanic, Khedira, Marchisio, Lemina, Sturaro, Rincon, Mandragora; Cuadrado, Higuain, Mandzukic, Dybala.

På San Paolo har napolitanerne blot tabt én af de sidste 9 kampe, 6 sejre og 2 uagjort, og har scoret et snit på 2.2 mål pr. kamp.

Partenopei har det bedste angreb i denne sæson i Serie A. 68 mål efter 29 kampe!

I den anden kan Juve til gengæld prale af det bedste forsvar. Blot 19 mål har de lukket ind, og er det næstbedste forsvar i de fem største europæiske turneringer efter Bayern Munchen.

Ikke siden de to første hjemmekampe i 2017, har Napoli taget to sejre i træk på San Paolo. Sidste hjemmekamp blev vundet med 3-0 over Crotone.

Men på den anden side har Juve ikke tabt i de sidste 5 udekampe. 4 sejre og 1 uafgjort fortæller den statistik.

Både Pepe Reina og Hysaj haft småskader i løbet af ugen. Begge er dog, som I kan se, med i truppen. Kl. cirka 19.20 blev det meldt, at Reina ikke bliver klar til kamp.

Hos Juve har Mandzukic og Dybala døjet med skader, men de to er også med i aften. Marko Pjaca er ude for denne sæson, og et stykke ind i den næste.

Gonzalo Higuain!

Den mand bliver uden tvivl en hovedperson i aften. Manden der nåede at score 91 mål i 146 kampe for Napoli, vender i aften tilbage på hans gamle hjemmebane.

Der venter argentineren en varm velkomst, og det vil uden tvivl vare igennem samtlige 90 minutter.

Se hvad napolitanerne mener om deres gamle topscorer:

Daniele Orsato dømmer kampen.

Startopstillinger:

Napoli: Rafael; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinic; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Mertens, Insigne.

Juventus: Buffon, Chiellini, Pjanic, Khedira, Marchisio, Higuaín, Mandzukic, Lemina, Bonucci, Asamoah, Lichtsteiner.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...