Napoli-Fiorentina: Optakt + forventede startopstillinger

Napoli-Fiorentina på San Paolo i Napoli kl. 20.45.

Den andensidste spillerunde byder os dette vidunder af en kamp i Napoli, hvor begge hold jagter både Champions League og Europa League.

Forventninger er naturligvis høje til denne kamp. To godt spillende mandskaber, når de er bedst, er de blandt de bedst spillende hold i ligaen. Set herfra! Se højdepunkter fra den første kamp mellem de to hold her, som ender 3-3 i Firenze.

Kampen i aften er den 134. kamp i Serie A mellem de to klubber. Viola fører med 51 sejre mod 45, 37 kampe er endt uafgjort.

Partenopei er ubesejret i de sidste 5 opgør mod Viola. Den seneste sejr til Fiorentina, er tilbage i  2014, hvor de vandt med 1-0 på San Paolo.

Napolitanerne kommer til kampen med 3 sejre på stribe, men de har endnu ikke taget 4 sejre i træk. Sidste gang var det Juve, der brød Napolis stime på 3 sejre i træk, skal Viola gøre det i aften?

Fiorentinas seneste sejr på udebane var den 19. marts, hvor de tog en sen 1-0 sejr i Crotone.

Det er ikke kedeligt, når Fiorentina er på banen. De sidste 6 kampe er endt med et snit på 2.3 mål, inden de 6 kampe, havde Viola holdt buret i de foregående 4 kampe.

Napoli er kun 2 point fra egen pointhøst i Serie A. De er lige nu på 80 point, og skal i den sidste kamp til Genova og møde Sampdoria.

Maurizio Sarri må i aften se bort fra Allan og Maksimovic.

Paulo Sousa har ikke Borja Valero og Davide Astori med, de er begge ude med karantæne. Carlos Sanchez, der i går blev skadet.

Nicola Rizzoli dømmer kampen.

Forventede startopstillinger:

Napoli 4-3-3: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Jorginho, Zielinski, Hamsik; Callejon, Insigne, Mertens.

Fiorentina 3-4-2-1: Tatarusanu; Salcedo, Rodriguez, Tomovic; Chiesa, Vecino, Badelj, Olivera; Cristoforo, Bernardeschi; Kalinic.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...