Milan vinder Trofeo TIM!

bertolacci

Sassuolo, Inter og Milan spillede her til aften det årlige Trofeo TIM på Mapei Stadium, og det endte med sejr til Milan.

Første kamp stod mellem Milan og Inter, og det slap de rød-sorte bedst fra: Bertolacci åbnede scoringen, og Bacca fordoblede den før Brozovic reducerede. Herefter blev Alex vist ud, og selvom Inter pressede gevaldigt på endte kampen 2-1 til Milan.

Det betød at Inter var første hold der skulle møde Sassuolo. Defrel snød efter 23 minutter offside-fælden, og alene med Carrizo svigtede Sassuolos nye angriber ikke: 1-0 til værterne, som også blev kampens resultat. Inter fik i den kamp (korrekt) underkendt to mål for offside.

Sassuolo og Milan skulle dermed kæmpe om trofæet: Duncan bragte allerede efter 6 minutter Sassuolo i front, og da Milan ikke havde det store at byde på lignede det længe en sejr til værterne. I overtiden dukkede Nocerino så op og smadrede bolden i kassen til 1-1, og afgørelsen skulle derfor findes på straffespark. Her vandt Milan 4-3, og sikrede sig dermed trofæet.

 

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2015 Alle rettigheder forbeholdes

You may also like...