Milan slår med 9 mand Bologna

Vanvittigt fodbold kamp, og med et grotesk resultat hvis vi skal tage Bologna brillerne på. Milan nede med 9 mand mod 11 i over den sidste halve time af kampen. Alligevel laver Deulofeu lækkerier og smækker den ind til Pasalic, der let kan score. Selv med to mand i overtal formåede Bologna ikke at skabe noget som helst.

Romagnoli blev skadet, Paletta i karantæne grundet rødt kort, hvem skal Montella stille i midterforsvaret i næste kamp mod Lazio? Udover Paletta, er Kucka også i karantæne efter han også blev præsenteret for det røde kort.

Der må efterhånden være stor tvivl om Donadoni hos Bolognas ledelse. Men kæmpe respekt for Milans præstation. Bologna møder Sampdoria på søndag, og det skal da ikke undre undertegnede, hvis det er uden Roberto Donadoni. Den mand skal væk, enten nu, eller så seneste til sommer. De er mere end heldige med, at de er så langt over stregen.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...