Milan salg er udsat – Igen!

Når vi har set det store underskud, som Milan har præsenteret, men det er mindst ligeså interessant at følge med i det mysterium, der er omkring salget af klubben til Sino Europe Sport.

Rygter vil vide, at SES har problemer med at finde de 320 millioner euro, der skulle være faldet den 3. marts 2017, for at handlen kunne blive lukket. Det er minsandten i dag!!!!!

Det er næppe rygter når den italienske finansavis, Il Sole24 ore begynder at grave i tingene, som skriver, at SES har problemer med at finde de 100 millioner euro, der er den tredje betaling fra kineserne á det beløb.

Fik I fat i det?! SES har allerede smidt 200 millioner euro ind i klubben, men er der ikke en aftale på plads inden udgangen af næste uge, så risikerer det hele at falde til jorden.

Li Yonghong fortæller iflg. La Gazzetta dello Sport, at to store investorer har trukket sig.

Hele handlen, der indebærer Milans gæld på cirka 250 millioner euro, er på 740 millioner euro. SES har altså betalt 200 millioner i depositum.

Dette kan blive en meget dyr affære for SES, mens Silvio Berlusconi høster 200 af de stærke for ingenting!

Mere følger formentlig i denne sag.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...