Milan-Roma: Officielle startopstillinger

Milan-Roma på San Siro i Milano kl. 20.45.

35. runde i Serie A lukker med denne smukke kamp fra Milano, hvor både Milan og Roma er på intens jagt efter europæisk fodbold i næste sæson.

Kampen er den 164. kamp i Serie A mellem de to klubber. Rossoneri har overtaget i sejre med 72, 30 mere end dagens modstander.

Det er et hjemmehold, som har haft det hårdt mod Roma i de sidste mange kampe. Blot en sejr i de sidste 9 kampe, 4 nederlag og 4 uafgjort.

Montellas mandskab er uden sejr siden 9. april, hvor de slog Palermo med 4-0. Siden er det blevet til uafgjort mod Inter og Crotone, og et nederlag hjemme til Empoli.

Kucka er i aften ude med karantæne for hjemmeholdet.

Romerne led et smerteligt, men fortjent nederlag til Lazio i sidste runde, som blev tabt med 1-3.

Med det nederlag, og Napolis gode form, er Roma i øjeblikket nede på 3. pladsen, men kan med en sejr i aften, igen komme forbi Napoli med et enkelt point.

Nederlaget til Lazio var på alle måder dyrt for Luciano Spalletti. Her så han rødt kort til Rüdiger, samt efterfølgende, at Strootman har fået to dages karantæne for film.

Nicola Rizzoli dømmer kampen.

Officielle startopstillinger:

Milan 4-3-3: Donnarumma; De Sciglio, Zapata, Paletta, Vangioni; Pasalic, Sosa, Fernandez; Suso, Lapadula, Deulofeu.

Roma 4-2-3-1: Szczesny; Emerson, Manolas, Fazio, Juan Jesus; De Rossi, Paredes; Salah, Nainggolan, Perotti; Dzeko.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...