Milan-Napoli: Optakt + forventede startopstillinger

Milan-Napoli på San Siro i Milano kl. 20.45.

Vi gør os på alle måder klar til dette klasseopgør, der på alle måder slår denne weekend i hele Fodbold-Europa, når denne kamp fra den øverste top i Serie A skal spilles. Kan vi få en lige så underholdende og tempofyldt kamp i aften, som de to mandskaber gav os i kampen på San Paolo i efteråret, ja, så skal vi ikke på nogen måde klage. Her vandt Napoli med 4-2, hvor de førte med 2-0, men Milan kom på 2-2, men blev ramt af to udvisninger, og tabte altså kampen til sidst.

Udvisninger er ikke så ukendt for Milan, og i sidste weekend blev Romagnoli ramt af én, og han er dermed i karantæne i aften. Det samme er Locatelli, mens Napoli er helt for både karantæner og skader.

Napoli har ikke tabt i de sidste 9 kampe i Serie A, her er det blevet til 6 sejre og 3 uafgjorte kampe. Napoli har det også fint med Milan, dem har Rossoneri nemlig kun slået i en kamp i de sidste 5 opgør.

Montellas mandskab fik vist høj moral i kampen mod Torino i mandags. Her fik de en chokstart, da Torino førte med 2-0 inden den halve time, og havde Ljajic ikke brændt straffespark ved dén stilling, ville Milan næppe være kommet tilbage, som de gjorde og fik 2-2 og det ene point med hjem. I samme runde, altså i sidste weekend, havde Napoli besøg af Pescara, og vandt den kamp uden problemer med 3-1.

Vi bliver i historiebøgerne, bare en kede længere tid siden, end sidste weekend. Vi skal tilbage til den 4. oktober 2015, hvor denne kamp nemlig fandt sted, vel at mærke også kl. 2045. Her tog Napoli flyveren hjem efter kampen med en overbevisende, og knusende 4-0 sejr, hvor især Lorenzo Insigne var enestående.

Det er svært at se, at Napoli skulle være ligeså overlegen i aften. Ikke fordi Napoli er blevet dårligere, men Milan har bare flyttet sig markant fremad i den rigtige retning siden. Og det har de vel at mærke også siden kampen på San Paolo den 27. august.

Gianluca Rocchi fra Firenze dømmer kampen.

Forventede startopstillinger:

Milan 4-3-3: Donnarumma, Abate, Gomez, Paletta, Calabria; Sosa, Bertolacci, Kucka; Bonaventura, Suso, Bacca.

Napoli 4-3-3: Reina, Hysaj, Tonelli, Albiol, Strinic; Diawara, Zielinski, Hamsik; Callejon, Insigne, Mertens.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...