Milan-Inter: Forventede startopstillinger

Milan-Inter på San Siro i Milano kl. 20.45.

Pokalturneringens anden kvartfinalekamp, er intet mindre end mellem de to milanesiske giganter, Milan og Inter, der skal forsøge at spille sig til semifinalen, hvor Lazio venter efter deres 1-0 sejr over Fiorentina i aftes.

Milan og Rino Gattuso har hårdt brug for et godt resultat. I Serie A tabte de inden jul med 0-2 til Atalanta, og inden den kamp blev de ydmyget med hele 0-3 ude til Hellas Verona.

Krisen kradser i Milan, og det har den efterhånden gjort det meste af sæsonen. Mesterskabet er for længst væk, skal Rossoneri spille CL i næste sæson, er der altså kun pokalen i Europa League tilbage.

En sejr i Coppa Italia vil naturligvis pynte, der dermed vil sende klubben ud i Europa i næste sæson, som de ikke vil komme i fra deres øjeblikkelige 11. plads i Serie A!

Så skidt er det ikke for naboerne fra Inter, men de sidste to nederlag i ligaen gør nas. Efter de første 16 kampe var Spallettis mandskab ubesejret, som det sidste hold i Serie A. Nu er de to sidste kampe tabt mod Udinese og Sassuolo!

Dermed er Nerazzurri 5 point efter Napoli, 4 efter Juve, og Roma kan, med en sejr i deres udsatte kamp mod Sampdoria, overhale Inter på 3. pladsen.

Trods juleferie i det vidunderlige støveland, forventes der mere end 40.000 tilskuere til kampen.

Marco Guida dømmer kampen.

Forventede startopstillinger:

Milan 4-3-3: Storari; Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Biglia, Locatelli; Suso, Kalinic, Bonaventura.

Inter 4-2-3-1: Padelli; Cancelo, Ranocchia, Skriniar, Nagatomo; Vecino, Gagliardini; Candreva, Borja Valero, Perisic; Icardi.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...