Lørdagens resultater i Serie B

benevento

Brescia og Bari sparkede 7. runde i gang i aftes med 1-1, og runden fortsatte med stor hastighed denne eftermiddag, hvor vi netop har fået afsluttet de 7 kampe.

Avellino fik tiltrængte i bunden af rækken med deres 3-2 sejr over Pro Vercelli, der ligeledes er at finde dernede på en 18. plads, samme antal som Avellino.

To hold der skuffer markant, er Trapani og Novara, der intet kan få til at fungere her i starten af sæsonen. Trapani tabte hjemme til Cittadella med 0-2, mens Novara tabte til Benevento med 0-1. I bunden er Cittadella og Benevento ikke, de er hhv. nr. 1 og 3’er. Imponerende af de top oprykkere.

Hellas Verona fortsætter, og det samme gør Pazzini, der i dag scorede to mål for Hellas i deres 3-0 sejr ude over Ternana. Verona er 2’er i rækken, to point efter Cittadella.

Mens det kører for Verona, er det op af bakke for Frosinone, der i dag tabte med 1-2 til Perugia, og så endda hjemme på Matusa. Skuffende er de nede på en 12. plads, og måske Pasquale Marino kan begynde at føle sig presset?

SPAL vandt en medlevende kamp mod Salernitana med 3-2, og livligt var det også i Ciavari, hvor Virtus Entella vandt med hele 4-1 over Vicenza.

Ingen 0-0 kampe i dag, og det forventer vi heller ikke i morgen når vi skal se Cesena-Latina og Ascoli-Spezia.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...