Lørdagens resultater i Serie B

4. runde blev igen en målrig sag af slagsen. 28 mål fik vi i de 11 kampe.

I aftes spillede Venezia og Spezia 0-0, mens Cesena fik sæsonens første sejr med deres 3-1 sejr hjemme mod Avellino.

Carpi smed for første gang point. Cremonese chokstartede med 1-0 scoringen efter 1 minut. Det var dog ikke nok for oprykkerne, men mon ikke de alligevel er tilfredse med 1-1 mod et hold, som kom med maxpoint til kampen.

Sensation er et voldsomt ord i Serie B. Men det kan næsten noteres om Foggia, der i dag fik 1-1 mod Palermo, der ikke just har imponeret indtil nu.

Frosinone og Bari leverede en fed kamp, og vi må vel erkende, at Frosinone er startet nøjagtig så stærk, som vi alle har forventet. En feslig kamp mod Bari blev i dag vundet med 3-2.

Nede i Salerno var hjemmeholdet fra Salernitana nede i sækken mod Zemans Pescara. Sidste weekend førte Pescara med 3-0 mod Frosinone, spillede 3-3, og i dag var de foran med 2-0, men spillede 2-2 på en overtidsscoring af Minala.

Det er blevet hverdag for Parma i Serie B. Efter nederlaget på hjemmebane i sidste runde mod Brescia, skulle de i dag forsøge at rejse sig mod det målfarlige mandskab fra Perugia. Det lykkedes dog slet ikke for Parma, der lige nu er på vej hjem med en sæk på 0-3.

Magnus Troest spillede hele kampen for Novara, som vandt med 1-0 over Cittadella.

Resultaterne:

Brescia-Pro Vercelli 0-0, Entella-Ternana 3-1, Novara-Cittadella 1-0, Empoli-Ascoli 3-0, Perugia-Parma 3-0, Frosinone-Bari 3-2, Salernitana-Pescara 2-2, Foggia-Palermo 1-1, Cremonese-Carpi 1-1.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...