Lecce-Catania: Startopstillinger

Lecce-Catania på Via del Mare i Lecce kl. 14.30.

Nostalgisk opgør i Lega Pro, gruppe C, hvor Lecce kæmper en hård kamp om den direkte oprykningsplads til Serie B sammen med Foggia. Lecce er 2’er i gruppen med 58 point, Foggia har 59.

Hjemmeholdet har siden nedrykningen i 2011 forsøgt at komme op i Serie B, uden det altså er lykkedes indtil videre. Skal det være i denne sæson, at vi ser en oprykning til Giallorossi? Tager de ikke den direkte plads, er der virkelig lang vej op. Playoff kampene er vanvittige, hvor de skal op i mod de andre to’ere fra de andre grupper.

Catania er på en aktuel 10. plads, der lige nu betyder en plads til næste runde, hvad det så end betyder?! Det bliver desværre ikke i denne sæson vi ser dem oppe, men tegningen til noget positivt er til stede for den sicilianske klub.

Der forventes op imod 10.000 tilskuere på plads på Via del Mare.

Startopstillinger:

Lecce 4-3-3: Perucchini, Agostinone, Cosenza, Costa Ferreira, Pacilli, Tsonev, Giosa, Caturano, Fiordilino, Ciancio, Doumbia.

Catania 3-5-2: Pisseri, Bergamelli, Gil, Marchese, Parisi, Bucolo, Biagianti, Di Grazia, Djordjevic, Mazzarani, Pozzebon.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...