Feedback
Titel:
Navn:
E-mail:
Besked:
Sikkerhedskode: SikkerhedskodeOpdater sikkerhedskode
   
 

Michael Kjær ( Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. ): Hvad sker der for kampprogrammet?

Hey dude, fed hjemmeside!

Jeg er begyndt at følge meget med i italiensk fodbold. Det er nogle super fede hold, og kan også godt lide, at man ligesom har de gamle traditioner med i spillet. Jeg synes desuden mange af kampene faktisk er rigtig underholdende, og jeg er især vild med hold som Roma og Napoli. 

 

Jeg forstår dog på ingen måde kampprogrammet i Serie A. Eller mere sendetiderne, for det virker da helt væk. Jeg er da også fan af, at man ikke sætter tiderne kun efter det asiatiske marked, men hvorfor skal hold som Napoli, Juventus, Roma og Inter spille præcis samme tidspunkt, når det netop er disse hold, som trækker seere? Man kan jo godt prøve at brande sin liga lidt mere, plus det vil være langt mere venligt overfor personer som mig, der gerne vil følge flere af de store hold i Serie A? Jeg ved godt du måske ikke har begrundelsen, men du må da indrømme at det virker lidt mærkeligt? 

Søndag, 16 september 2012

Michael Kjær ( Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. ): Fantastisk hjemmeside

Hey du! 

Jeg vil starte med at sige tak for en vanvittig fed hjemmeside. Der er det hele om italiensk fodbold. Altså alt hvad det tilhører. Ikke bare resultater, men i ligeså høj grad kulturen. 

Jeg er en kæmpe fodboldfan. En fodboldnørd kan man også kalde det. Jeg er dog mest til spansk fodbold, hvor mit hold også spiller, Real Madrid, så det er der jeg mest følger med. Så følger jeg selvfølgelig også den engelske, da medierne jo dækker den liga helt ekstremt. Men den italienske liga er jeg også helt vild med. Jeg savner dog mediedækning omkring ligaen herhjemme, og derfor er denne site helt fantastisk, da du ved noget om italiensk fodbold. Det tror jeg vitterligt ikke journalisterne på bold.dk, ekstrabladet osv gør. 

Jeg tror ikke du tjener penge på denne site, da der jo stort set ingen reklamer er eller noget. Jeg havde bestemt heller aldrig hørt om siden, før jeg tilfældigvis lige fandt den på twitter. Men igen, jeg håber du fortsætter, for allerede nu er jeg ved at få en forkærlighed for italiensk fodbold, hvor jeg bestemt er begyndt at følge AS Roma meget. Jeg regner endda med at tage ned og se dem i næste sæson. 

Igen, tak for en fed hjemmeside. Keep it up mate! 

Søndag, 22 april 2012

Vis nummer