Kaosset i Parma – Konkurs truer!

Donadoni

Krisen i Parma synes uden ende! Resultaterne på banen, ender med nederlag efter nederlag, og klubben er på en sidsteplads i Serie A, med kursen direkte mod nedrykning. En nedrykning, der virker mere og mere sandsynlig, ikke bare grundet det sportslige, men måske i højere grad, grundet den uorden og kaos, som spillere og trænere er omringet af i dagligdagen.

Klubben er bagud med lønudbetalinger for de seneste 6 måneder!

Der er kommet ny ejere i klubben, ja, nærmest ind af bagdøren, for når selv at undertegnede ikke har fanget det, så er der ikke mange der ved det, eller vidste hvornår det skete. En ting, som Antonio Cassano, siden sit brud med klubben også har sagt, de fik intet at vide om de nye ejere. Men Tommaso Ghiradi gav op, ville ikke spytte flere penge i klubben, og ind kom en mand fra Albanien, Taci, der i hjemlandet er under anklage om alverdens ting, bl.a. gæld i skat, og mere hvad dertil hører, og noget, som en hver helst skal holde sig fra. Taci ind, Emir Kodra, 29 år gammel, blev tidlige på måneden, ansat som klubbens nye direktør. Og hvad sker der så??…….?!

Intet! Intet har ændret sig overhovedet!

Antonio Cassano er væk, ingen kan eller vil bebrejde ham det, klubben er iflg. Calciomercato.com, i gæld til Cassano, et beløb på 4 millioner euro. Men spillerflugten stopper ikke her, formentlig, for i dag melder flere og flere spillere sig på banen, bl.a. Francesco Lodi, Daniele Galloppa, og også klubbens, vel nok største salgsobjekt, Gabriel Paletta, melder sig under fanerne, klar til at forlade klubben.

Klubbens spillere har givet en deadline på deres manglende betaling. 15. februar skal pengene være betalt, ellers? Tja, er det ikke sket der, vil Parma formentlig blive erklæret konkurs, fallit, bankerot!

Nedrykning synes allerede en realitet, men fuck det, hvad værre er, hvis klubben er væk om mindre en 3 uger. Den risiko hænger desværre tungt i luften. Klubben skal inden den 15. februar, udbetale over 20 millioner euro. 20!

Klubbens fans har været igennem denne mølle før, da de tilbage i 2004 gik ned med Calisto Tanzi.

FORZA PARMA!

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2015 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...