Juventus-Lazio: Forventede startopstillinger

Juventus-Lazio på Allianz Arena i Torino kl. 18.00.

Denne lørdag byder på to smukke kampe fra Serie A, hvor den første er mellem de italienske mestre, og formstærke Lazio, der kommer med to sejre på stribe, samt en målscore på 9-1.

Efter 6 sejre i træk måtte Juve trække stikket i udekampen mod Atalanta, der formåede at komme tilbage i kampen efter Juve førte med 2-0, og få 2-2 i en forrygende kamp i Bergamo.

Allegri stiller i den absolut stærkeste opstilling, som han har til rådighed. Både Barzagli og Mandzukic, er begge i truppen, men er ikke på 100% efter landskampene.

Simone Inzaghi gør et formidabelt, flot arbejde i Lazio, hvor han i sidste sæson sikrede Biancoceleste en plads i Europa League.

Hans mandskab fortsætter den flotte kurs fra sidste sæson. De er i øjeblikket på 4. pladsen med 16 point, og samtidig har de sikret to sejre i de første to kampe i Europa.

Paolo Silvio Mazzoleni dømmer kampen.

Forventede startopstillinger:

Juventus 4-2-3-1: Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Matuidi; Bernardeschi, Dybala, Douglas Costa; Higuain.

Lazio 3-4-2-1: Strakosha; Bastos, De Vrij, Radu; Marusic, Parolo, Leiva, Lulic; Luis Alberto, Milinkovic-Savic; Immobile.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...