Juventus-Inter: Optakt + startopstillinger

Juventus-Inter på Juventus Stadium i Torino kl. 20.45.

Derby d’Italia er en smuk fortælling om calcio, hvor fascinerende og på alle måder, hvor dramtisk denne fantastiske sport kan give os. Kampen mellem disse to italienske giganter mødes for 168. gang i Serie A, og her er det Juve der er foran. Den Gamle Dame har vundet 79 kampe, Inter har taget 46 sejre, mens 42 kampe er endt uafgjort.

Nerazzurri var det første hold, i Serie A, der tog en sejr på Juventus Stadium siden indvielsen i efteråret 2011. I en fed kamp i november 2012 vandt Inter nemlig med 3-1, men skal vi tage NEJ-hatten på for Inter, er det også den eneste sejr i de sidste 10 kampe i Torino. For derudover tæller det nemlig 6 nederlag, mens Inter er taget derfra med det ene point i 3 kampe.

Juve er skræmmende på hjemmebane. Med 27 sejre i træk på hjemmebane, har de sat rekord i Serie A på den konto, og spørgsmålet er, om det stopper i aften, eller om vi skal tælle videre efter klokken 22.30? Omvendt er Inter inde i en god periode. Pioli har hentet 7 sejre på stribe, hvilket klubben ikke har gjort siden efteråret 2008. Med Stefano Pioli ved roret, er Inter det bedste hold i ligaen med 25 point i de sidste 10 kampe.

Gonzalo Higuain har scoret 4 mål i 3 hjemmekampe mod Inter, der har han vist godt nok ikke spillet for Juve. Men på den anden side står Mauro Icardi, der har scoret 7 mål i 8 kampe mod Juve, heraf er 3 af dem scoret på Juventus Stadium.

Nicola Rizzoli dømmer kampen.

Startopstillinger:

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain.

Inter: Handanovic, Murillo, Medel, Miranda, Candreva, Gagliardini, Brozovic, D’Ambrosio, Joao Mario, Perisic, Icardi.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...