Juventus-Inter: Forventede startopstillinger

Juventus-Inter på Allianz Arena i Torino kl. 20.45.

Derby d’Italia har alle dage været et fedt opgør mellem den gamle dame og Nerazzurri. 2 point skiller de to rivaler med Inter på 1. pladsen med 39 point, Juve på 3. pladsen med 37 point.

Efter nederlaget til Sampdoria, har Juve hentet en uafgjort og en sejr i Champions League, hvor de gik videre fra 2. pladsen efter deres sejr ude over Olympiakos.

Efter den omtalte kamp i Genova, har Juve taget fuldt hus i Serie A. Først ved kampen mod Crotone, der blev besejret med 3-0, og den vigtigste, hvor der blev hentet 3 point med hjem fra Napoli, som Gonzalo Higuain sikrede Juve i mod hans tidligere klub.

Inter har sat sig på 1. pladsen, dels fordi de har hentet maxpoint i de sidste 3 kampe, men naturligvis også fordi Napoli tabte til Juve i sidste weekend.

Euforien er derfor enorm hos Nerazzurri, og meget kan tilskrives Luciano Spalletti, der på alle måder for det bedste ud af spillerne og ikke mindst holdet.

Det her er et af de fedeste opgør i Italien. Det skuffer aldrig, og det vil det heller ikke gøre i aften!

Paolo Valeri dømmer kampen.

Forventede startopstillinger:

Juventus 4-3-2-1: Szczesny; De Sciglio, Benatia, Chiellini, Asamoah; Khedira, Pjanic, Matuidi; Dybala, Douglas Costa; Higuain.

Inter 4-2-3-1: Handanovic; D’Ambrosio, Skriniar, Miranda, Santon; Vecino, Gagliardini; Candreva, Borja Valero, Perisic; Icardi.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...