Juventus-Genoa: Officielle startopstillinger

Juventus-Genoa på Allianz Arena i Torino kl. 20.45.

Juve og Genoa afslutter 21. runde i Serie A, hvor hjemmeholdet skal fortsætte Scudetto jagten sammen med Napoli, som er 4 point foran dagens hjemmehold.

Titlen ligner lige nu de sidste sæsoner, netop mellem Napoli og Juve, og deres afstand ned til Lazio og Inter, er for Napolis vedkommende på 11 point, mens Juve er 7 point foran inden dagens kamp. Det ser næsten umuligt for resten af klubberne, som har drømmen og ambitionen om Scudetto.

For Genoas vedkommende, er det ikke drømmen om mesterskab, der er på tale, men drømmen om overlevelse i Serie A. Her er Grifone dog også godt på vej i den rigtige retning, da de er 5 point over SPAL.

Sidste gang Genoa fik point i Torino, altså mod Juve, var den 26. januar 2013, hvor Quagliarella scorede for den gamle dame, mens Borriello scorede for Genoa.

Marco Di Bello dømmer kampen..

Officielle startopstillinger:

Juventus 4-3-3: Szczesny; Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Higuain, Mandzukic.

Genoa 3-5-2:  Perin; Spolli, Izzo, Rossettini; Rosi, Omeonga, Bertolacci, Rigoni, Laxalt; Pandev, Taarabt.

️Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2018 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...