Juve vinder 3-0 mod Inter – Afgjort?

Morata

Bolden er rund, alt kan ske, det har vi hørt lige siden fodbolden så sit lys, en gang tilbage i 1800 tallet. Men at se, at Inter skal få dette 0-3 nederlag mod Juve, er måske alligevel for optimistisk, eller?

I så fald skal Inter i den grad steppe op! Roberto Mancini skal og må tage flere chancer med sit mandskab, som vi må forvente kan mere end de kunne denne aften. For de ville intet! Det er ikke godt nok, så langt fra godkendt som vi kan komme det!

Til gengæld skal Juve naturligvis også have kredit. De spillede en god kamp, var klart spilstyrende fra 1. minut, og var i fuldstændig kontrol. Derudover var det vigtigt for dem, og Allegri, at få sparket Alvaro Morata i gang igen, efter en lang periode uden mål fra den spanske angriber. To kasser af ham, og en enkelt af Dybala, lukkede kampen, og sandsynligvis også returkampen i Milano i starten af marts måned.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...