Juve-Sporting: Forventede startopstillinger

Juventus-Sporting på Allianz Arena i Torino kl. 20.45.

Juve er klar til den 3. kamp i Champions League, gruppe D, hvor det først blev til et 0-3 nederlag til Barcelona, og siden en 2-0 sejr over græske Olympiakos.

De italienske mestre er uden sejr i de seneste to Serie A kampe.

2-2 i udekampen mod Atalanta, her var Juve foran med 2-0, men satte føringen over styr, men kunne havde sikret de 3 point, hvis Dybala havde scoret på et straffespark i de sidste minutter af kampen.

Mere overraskende var det, at Allegris mandskab tabte en hjemmekamp for første gang i 100 år, da Lazio vandt lørdagens kamp med 2-1. Her kunne Juve havde hentet det ene point, hvis Dybala kunne score på det straffespark, som de fik tildelt til sidste i kampen. Men nej!

Med Lichtsteiner ude af CL truppen, De Sciglio skadet, er Stefano Sturaro set som holdets højreback i aften.

Michael Oliver fra England dømmer kampen.

Forventede startopstillinger:

Juventus 4-2-3-1: Buffon; Sturaro, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Matuidi, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain.

Sporting 4-2-3-1: Rui Patricio; Piccini, Coates, Mathieu, Coentrao; Carvalho, Battaglia; Gelson Martins, Bruno Fernandes, Acuña; Dost.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...