Juve slår Milan i det 97. minut!

Hvilken fantastisk fodboldkamp, med en masse drama, intensitet, kæmpe chancer til Juve, flere store redninger af Donnarumma. Hold kæft en fed kamp! Juve sikrer sig sejren i det 97. minut på et straffespark sat ind af Dybala. Og straffesparket? Det er der, som det bliver set herfra.

Efter en times debat på de sociale medier:

Jeg forstår så ganske udmærket, at det er frustrerende at tabe en fodboldkamp på et straffespark, der naturligvis kan diskuteres og så langt inde i kampens overtid.

Men hvis Juve havde scoret 4 mål i den kamp, var der næppe nogen der kunne sige alverden til det. Milan kan i den grad takke Donnaruma for, at nederlaget “kun” bliver på 1-2. Og så selvom jeg godt ved det gør nas lige nu.

Samtidig må vi vel også blive enige om, at der var nogle situationer, hvor der godt kunne være fløjtet til Juves fordel. Om der er straffespark på Dybala i 1. halvleg, er jeg nu ikke så sikker på, men der er dog kontakt. Der er et større straffespark i 2. halvleg, hvor Bacca er nede og hjælpe til, og hans hånd er bestemt ikke i en naturlig stilling, da armen hænger ovenpå låget af ham. Der synes jeg helt klart der er straffespark.

Og så kan den han dømmer så se mere tvivlsom ud. Der er klart hånd på, men om det er en naturlig eller unaturlig stilling kan jeg ikke besvare, da jeg kun har set det fra en ikke overbevisende vinkel.Men måldommeren står klods op af, og han må jo vurdere, at hånden er væk fra kroppen, ellers bliver der næppe dømt straffespark.

Milan møder Genoa i næste runde, mens Juve møder Sampdoria.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...