Inter-Lazio: Optakt + forventede startopstillinger

Inter-Lazio på Giuseppe Meazza i Milano kl. 20.45.

Serie A disker op med endnu en kamp inden de resterende 6 kampe spilles i morgen, torsdag. Forventningerne til denne kamp er helt oppe, for der er trods alt tale om to store hold, og et hjemmehold, der kommer med to sejre på stribe, mens udeholdet blot er et point fra 2. pladsen, som lokalrivalerne har besat.

For lige præcis et år siden, den 20. december, endte denne kamp med en 2-1 sejr til Lazio i en vanvittig fed kamp. Den gang stod Stefano Pioli i spidsen for Lazio, mens Antonio Candreva scorede Lazios to mål i sejren, og Candreva, han er jo ligesom Pioli, hos Inter i aften. I samme kamp lavede Felipe Melo et straffespark, og fik direkte rødt, dette slipper Inter heldigvis for i aften, da Melo er ude med karantæne. Heldigt! Se dén kamps højdepunkter her.

Inter har det faktisk ikke for fantastisk mod Lazio, der har vundet 6 af de sidste 9 kampe, spillet to uafgjort, og blot tabt en enkelt. Det er dog i Rom det er værst for Inter, for Nerazzurri har kun tabt to kampe på hjemmebane i de sidste 17 kampe mod Biancoceleste.

Efter 3-points systemet blev indført, er dette kun 3. gang, at Lazio er bedre end Inter efter 17 kampe i sæsonen. Lazio var bedre i 1999/2000, hvor de vandt Scudetto, og tilbage i 2002/2003.

Der venter en svær kamp for Lazio, ingen tvivl, men de er rigtig godt kørende i øjeblikket. I de sidste 8 spillerunder, er det kun Juve, med 21 point, som er bedre end Lazio, der har hentet 19 point.

Inter er udover Felipe Melo, også uden Joao Mario, der ligeledes er i karantæne, som de to skadede, Medel og Gnoukouri.

Forventede startopstillinger:

Inter 4-2-3-1: Handanovic; D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Ansaldi; Brozovic, Kondogbia; Candreva, Banega, Perisic; Icardi.

Lazio 4-3-3: Marchetti; Basta, de Vrij, Wallace, Patric; Parolo, Biglia, Milinkovic-Savic; Felipe Anderson, Immobile, Lulic.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...