Inter er klar med kontrakt til Keita?

Keita kan meget vel være en færdig mand i Lazio, knap et år før hans kontrakt udløber med Lazio. Meldingerne lyder på han er på vej til Inter.

Keita var ikke med i dagens træningskamp for Lazio, da han smuttede en tur til Milano, angiveligt for at være sammen med hans kæreste. Lazio truppen har nemlig en fridag i morgen.

Men spekulationerne gik straks i, at han er taget til modebyen for at mødes med hans agent, og en repræsentant/repræsentanter for Inter.

Lazio håber naturligvis på en kontraktforlængelse med deres sengalesiske stjerne, der iflg. Sportitalia vil give ham en årsløn på 2 millioner euro + bonus.

Men samme medie melder, at Inter skulle stå klar med en årsløn på 3 millioner euro + bonus, og samtidig sende 20 millioner euro til Lazio.

Alfredo Pedulla fra Sportitalia skriver, at der også har været, og er interesse fra Liverpool og Chelsea, men det har ikke været noget, som har overbevist Keita om et skifte til det engelske.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...