Inter er enige med Keita

Inter og Keita Balde er denne aften kommet et skridt nærmere hinanden, hvor parterne er blevet enige om den økonomiske del.

Meldingerne var sent i går aftes, at Inter kunne tilbyde Keita en årsløn på 3.5 millioner euro. Hvorvidt det er dét, som lønnen er endt på, melder historien fra Calciomercato.com ikke noget om.

MEN! Nu skal Inter have en aftale i stand med Lazio, der tilsyneladende ikke rokker sig fra de 25 millioner euro. Det er altså 7 millioner mere end Inter står klar med – 18 millioner euro, er hvad Nerazzurri står klar med.

Mens de to klubber taler videre om dette, er Keita på vej tilbage til træningslejren med Lazio. Men en aftale med Inter må være lige rundt om hjørnet. En fordel, at de har en aftale med spilleren, hvilket kan få Lazio til at gå ned i pris.

Derudover har han kontraktudløb med Lazio om 1 år, så skal de hente en skilling, er det formentlig i dette transfervindue.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2017 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...