Ingen CL – Salg af Miranda og Murillo?

miranda-murillo

Indtil den 6. januar, hvor Inter sidst havde 1. pladsen i Serie A, var Inter i besiddelse af det stærkeste forsvar i ligaen, en ære vi i den grad kan til skrive Miranda og Murillo. Makkerparret var suveræne, og især Miranda viste sig, at være et af de bedste indkøb fra Inters side i mange år.

Men 1. pladsen er tabt, og chancen for Champions League i næste sæson, ligner lige nu en 50/50, hvilket måske endda er højt sat. Kvalificerer Inter sik ikke til den lukrative turnering, kan det blive til et farvel til Miranda og Murillo. Dette skriver Corriere dello Sport.

For tilbud er der nok af til de to herrer, og de er fra de helt store klubber i Europa. Vi taler om Chelsea, Manchester United, Bayern München og FC Barcelona.

Det er især Miranda, der har et behov for at spille Champions League, og får Murillo et tilbud fra en klub der er kvalificeret, vil han også blive svær at holde fast i fra Nerazzurris side.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...