IFFHS: Juve og Napoli er blandt de bedste i 2015!

Pogba - Callejon

IFFHS er i dag kommet med listen over de bedste fodboldklubber i 2015, og ikke overraskende er det Champions League mestrene fra FC Barcelona, der er nummer 1. Dette kan naturligvis ikke være anderledes. Barca fik 379.000 point.

Dette bliver ikke en artikel der vil handle om Barca, men der imod hvordan de italienske klubber er placeret, og ikke mindst om Juve og Napoli.

På 2. pladsen kommer Juventus. Dette står også så solende klart, efter Allegri fik Den Gamle Dame i Champions League finalen, vandt Scudetto og den italienske pokalfinale. Husk på, at det er kalenderåret vi taler om, og ikke sæsonen. Juve har efter en hård start på efteråret, fået arbejdet sig op i toppen af Serie A, samtidig med, at de gik igennem til 1/8 finalerne i Champions League, som spilles en gang i det kommende forår. Juve fik 286.000 point.

Måske studses der over Napoli, som er på 3. pladsen på listen. Napoli er med grundet semifinalen i Europa League, deres præstationer i Serie A, der især i efteråret har været fænomenal. Derudover gjorde Napoli jo rent i Europa League, hvor de maltrakterede deres modstandere og vandt samtlige 6 kampe, den ene sejr, større end den anden. Napoli fik 268.000 point.

Efter Juve og Napoli kommer mindre klubber som Bayern Munchen, PSG, Real Madrid i nævnte rækkefølge, men vi skal dog ikke langt ned (8. pladsen), før vi finder den næste klub fra Serie A. Fiorentina tjente 236.000 point hjem på kontoen, også de gjorde en god figur i Europa, både i forår og efterår.

Lidt længere nede på 17. pladsen finder vi Lazio, Roma er nr. 38, Inter nr. 84, Torino nr. 124 og Milan er nr. 153.

La Liga købte sig til kåringen som den bedste liga i 2015. De spanske klubber tjente 1262 point. Serie A blev nr. 2 med 1177 point.

FORZA!

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...