Hellas Verona er første nedrykker!

Hellas Verona

Hellas Verona overlevede som ventet ikke overlevelse i Serie A, på trods af sejren mod Milan, sænkede Carpi endegyldigt Hellas ned i Serie B med et forspring på 10 point inden de sidste 3 kampe.

Hellas har efter de 35 kampe et målregnskab på 30-58, hvilket ikke er fuldstændig i hegnet, og det giver faktisk en bedre score end både Frosinone og Palermo. Men hvad hjælper det?

Klubben hev 4 sejre hjem, og på nærmest grotesk vis, er vi henne ved den 3. februar før den første sejr i sæsonen kommer i land. Denne var mod Atalanta, herefter følger sejre mod Chievo, Bologna og altså i dag mod Milan.

Der er intet overraskende i denne nedrykning, desværre! Efter 6. runde har Verona været under stregen, og kom aldrig over den siden. Efter 14. runde har Verona været sidst, så der er faktisk logik med galskaben.

Undertegnede havde dog forventet, og håbet, at en anden klub kunne tage nedrykningen i stedet for Hellas, men det er som bekendt for sent nu.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...