Genova – Ligurien

Stadio Luigi Ferraris

Fodbolden i byen bliver spillet på Stadio Luigi Ferraris, som også i daglig tale bliver kaldet Marassi. Her spiller både Genoa og Sampdoria deres hjemmekampe. Der er plads til 36.703 tilskuere, som meget sjældent er udsolgt, med mindre det er et af de store hold der kommer på besøg, eller der er Derby Della Lanterna. Fodboldbilletterne kan, udover det selvfølgelig er muligt på nettet, også købes i byen. Genoas butik ligger for enden af Via Assarotti, adressen har jeg desværre ikke, men den kommer på senere. Og som beskrevet tidligere, har Sampdoria en butik på Via Cesarea i det centrale Genova, en ved stadion, bemærk at denne kun er tilgængelig for folk med sæsonkort, og til sidst, har De også en butik ved lufthavnen, nærmere bestemt i Sestri Ponente, knap 6 kilometer vest for centrum.

Hvis mit besøg i Genova, ligger som det første på turen til Italien, flyver jeg enten til Bergamo eller Pisa, begge flyruter tager cirka 2 timer, og kan gøres for billige penge. Jeg har i alle tilfælde lejet en bil, hvor turen fra Pisa er på knap 2 timer og turen fra Bergamo tager ca. 2-2.5 time. Turen fra Pisa er klart den smukkeste tur, da man kører langs middelhavet. I vil bla. køre forbi Marmorbjergene i Massa-Carrara, nationalparken Cinque Terre ved La Spezia og jetset byen Portofino, for blot at nævne nogle af de fantastiske steder, som området byder på, når I tager turen nordvest på fra Pisa.

Læs mere om Ligurien.

Læs mere om Genova:

Jesper

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012 Alle rettigheder forbeholdes

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...