Gattuso har ændret Milanspillernes kondition

Rino Gattuso har tilført en hårdere træning på Milanello, der har resulteret i, at spillerne løber flere kilometer i kampene end de gjorde under Montella.

At Gattuso er en hård hund, er der næppe nogen som er i tvivl om. Det var han på banen, og dette har han i den grad tilført i hans tid som træner.

Selvom hans CV som træner, er langt fra imponerende, og det har i hans første tid i Milan været svingende resultater, kan der være noget positivt i vente for holdet.

La Gazzetta dello Sport har analyseret hans første tid hos Rossoneri, og det har vist sig, at spillerne løber mere pr. kamp under Rino, end de gjorde under Vincenzo Montella.

Under Montella løb spillerne 105.882 kilometer pr. kamp, hvilket er steget til 107.018 pr. kamp i de første 9 kampe under Gattuso.

Dette har især vist sig i de sidste tre kampe. I kampen mod Atalanta løb Milanspillerne næsten 113 kilometer, dette hed 114 mod Fiorentina og i kampen mod Crotone, var tallet steget til 115 kilometer.

I kampene med Montella ved roret, kom tallet ikke over 112.5 kilometer! Her var der endda to kampe, hvor tallet ikke kom over 100!

Der er ingen tvivl om, at Gattuso har tilført en hårdere træning. Det må lønne sig på den lange bane!

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2018 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...