Galliani: Alting har sin ende

galliani

AC Milans administrerende direktør Adriano Galliani udtalte sig for nyligt om sin fremtid i AC Milan, hvor han sagde at “alting har en ende”.

Den italienske presse har længe diskuteret Adriano Gallianis fremtid i AC Milan, og da Galliani for nyligt blev interviewet i Radio Deejay, blev han spurgt ind til netop dette emne. Direktøren sagde dog, at han ikke ønskede at spekulere over fremtiden lige nu.

“Jeg vil ikke tænke over fremtiden endnu. Jeg ved, hvad jeg vil lave i dag, og præsidenten har stolet på mig de sidste 27 år,” sagde Galliani under interviewet.

“Da Ariedo Braida forlod klubben i 2013, oprettede vi et scout netværk, og AC Milan har i dag en glimrende infrastruktur. Jeg ved, at alt er godt, når holdet vinder, og at alt er skidt, når holdet taber, men det behøves ikke at være sådan. Det var mig, der valgte Umberto Gandini, og jeg synes, at han har fået en stor karriere ligesom alle de andre folk, som jeg har valgt.”

“Alt har en begyndelse og en afslutning, men jeg synes ikke, at der findes mere vedvarende fodboldchefer end mig”, afsluttede Galliani.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

 

Emil Lohse

Journaliststuderende fra februar 2017. Generelt vild med Italien og Calcio. -Følg mig på Twitter, hvis du er vild med Serie A, Superligaen og nyheder generelt.

You may also like...