Foggias spillerbus angrebet af 300 vrede fans!

Foggia fans

Foggias spillere fik en voldsom modtagelse, da de i går kom tilbage til byen efter et 0-3 nederlag i derbyet til Fidelis Andria. Når man, som Foggia, er tophold i Lega Pro, og kæmper om en direkte oprykning til Serie B, er nederlag bare ikke godkendt!

Flere medier skriver, at der var mødt 300 fans op ude ved stadion (lokale medier skriver 1000 fans), og som var interesserede i at komme i “tale” med spillerne. Det lykkes også for nogle af dem, at komme ind i bussen, og der meldes om håndgemæng, tyveri og at nogle af spillerne blev spyttet i ansigtet.

Det hele var så voldsomt, at spillerne var nødsaget til at flygte derfra, og lige nu er de i skjul.

Damiano Tommasi, præsident i spillerforeningen, udtaler: “Det er en skandaløs hændelse, og vi skal øjeblikkeligt gribe til handling. Dette er ikke den model vi ønsker, at italiensk fodbold skal vise frem på”.

Hvis vi skal ind på det der foregår inde på banen? Foggia er efter nederlaget nede på 4. pladsen i Lega Pro’s gruppe C. Foggia har 44 point, 2 færre end Casertana på 1. pladsen, som giver direkte oprykning til Serie B.

Copyright © Alt Om Italiensk Fodbold 2012-2016 Alle rettigheder forbeholdes.

Jesper Mejer Kristensen

Dybt forelsket i mine børn! CO-founder og CEO af altom-italienskfodbold.dk og rejsertilitalien.dk Calcio fan og elsker alt italiensk!

You may also like...